Menu
ŽIVOTNI STIL

Moda 50+ | Instagram inspiracija

50plus-moda-za-jesen

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža je ujedno i savršena platforma za one modno osvještene, i to ne samo za tinejdžere i dvadesetogodišnjake, već i za žene srednje dobi.

Važnost modnog izričaja i u pedesetima potvrđuju popularne age plus Instagramerice, žene koje se ne boje izraziti svoje ja genijalnim odjevnim kombinacijama – od ležernih, otmjenih pa čak i malo ekstravagantnih. 

Zato smo svima koje razbijaju glavu što odjenuti ove jeseni odlučili olakšati i predstaviti neke odlične odjevne kombinacije koje mogu poslužiti kao inspiracija.

 

Za početak, evo jedna jednostavna, ali izrazito elegantna kombinacija pedesetsedmogodišnje Valerie Scottish.
Bijela lanena košulja sa crnim hlačama i cipelama u boji limete za razbijanje monotonije. Primjerena je za posao, ali i za šetnju po gradu. 

https://www.instagram.com/p/CDUFug7lEaQ/

Još malo limete, ovaj put u većoj dozi za one koje se ne boje zaigranih boja. No, da ne budete limeta od glave do pete, prigušite veselje nekom neutralnom bojom, primjerice sivom, kao na ovoj slici popularne instagramerice Regine Burton

https://www.instagram.com/p/CCiMDElKrjI/

 

Vrijeme je za večeru! Inspiraciju možete potražiti kod pedesetsedmogodišnje Annette Höldrich. Ona je kombinirala slip haljinu s leopard uzorkom (uzorak koji na prvu možda više pristaje mlađim ženama), elegantne crne sandale i rastezljivi top za pokriti ramena kad zahladi. 

https://www.instagram.com/p/CC5DjYLDM9a/

Vikend ne mora biti rezerviran samo za ljenčarenje na kauču i tjeranje nadolazećeg ponedjeljka iz misli. I obična šetnja može biti odlična prilika za pokazivanje svog modnog izričaja. 

To zna i Linda Rodin. Ona je za šetnju sa svojom pudlicom odabrala ležernu, ali tako sedamesete kombinaciju denim košulje i prugastih trapezastih hlača visokog struka koje dodatno izdužuju njezinu figuru. 

https://www.instagram.com/p/B0uNSYWpzha/?hl=en

Foto: Instagram/Pexels