Menu
NOVOSTI

Nove boje i modeli eko Shangies natikača i sandala u Selecteddu!

Kvalitetne, ekološke Shangies natikače i sandale bezvremenskog dizajna pristaju uz svaku odjevnu kombinaciju zbog svojih upečatljivih boja. Natikače su lagane, udobne i praktične za kraća i duža putovanja. Mekano gazište presvučeno je prirodnom tkaninom jute koja ima efekt hlađenja, dok je đon izrađen od izdržljive gume i krasi ga jednostavan uzorak kojim se sprječava klizanje.

Shangies natikače i sandale su u cijelosti ručno perive, mogu ih nositi žene i muškarci, a uz Norvešku, SAD, Francusku te Italiju mogu se kupiti i u Hrvatskoj u Selectedd zagrebačkoj concept trgovini u Ratkajevom prolazu 10, internetskoj trgovini te u Selectedd pop up shopu u ‘Beach baru Falko Hvar’ na otoku Hvaru.

Natikače i sandale dostupne su u čak 17 različitih boja, a ovih su dana u Selectedd pristigle dvije nove varijante: Shangies natikače nježno zelene jednostavnija su verzija koja može funkcionirati u bilo kojoj dnevnoj prigodi, dok su Shangies Beige idealan odabir za sve moguće večernje kombinacije i situacije. U ovim novim modelima osjećat ćete se kao da more uvijek nosite u stopalima.

Za svoje noge odaberite ekološki udobne Shangiesice i uživajte u svakom eko koraku; a da bi vam korak bio još ugodniji možete ih trenutačno nabaviti po 10 % nižoj cijeni.