Menu
NOVOSTI / VEZE

Evo zašto nas vole mlađi muškarci!

Ako ste imale mlađeg ljubavnika, vjerojatno su vam jasne sve prednosti seksa s mlađim muškarcima. Ali zašto oni uživaju u seksu s nama?

Evo deset razloga zašto toliko mladih muškaraca tvrdi da je seks sa starijim ženama vruć i strastven, a neke od ovih savjeta slobodno možete isprobati u vlastitoj spavaćoj sobi:

  1. Stvar je u godinama

U godinama iskustva s više partnera – prije braka…nakon razvoda…

  1. Praksa

Dugogodišnje veze i brakovi pružaju godine iskustva s jednim partnerom, što ženi daje samopouzdanja i povjerenja da dublje istraži svoje seksualne želje.

  1. Znamo što želimo

Samosvijest u kombinaciji s godinama iskustva dovela je do toga da konačno  znamo što želimo. Muškarcima nije lako pogoditi što žene žele, pa je sjajno što mi same to znamo i ne bojimo se kazati.

  1. Naučile smo što muškarci žele

Ali uglavnom znamo i što muškarci žele. Propitkujemo i zaključujemo na temelju iskustva što našem muškarcu najviše godi, a ono što ne znamo istražit ćemo u knjigama, na internetu ili kroz filmove.

  1. Uživamo u seksu jednako kao i partner

Nemamo iluzija da nam je svaki partner potencijalni muž, niti da će biti otac naše djece. Time se rješavamo stresa pa se možemo usredotočiti na zabavu bez obaveza.

  1. Shvaćamo važnost seksa u vezi

Neke od nas prošle su duga razdoblja bez seksa u bivšim vezama, pa konačno znamo cijeniti  vrijednost seksa.

  1. Mlađem muškarcu laska da se privlačna starija žena zanima za njega

Muškarci seks sa starijom privlačnom ženom vide kao izazov.

  1. Uživamo poučavati

Muškarci vole osjetiti moć i znanje, što  ih u konačnici i stimulira. Nije nam problem ni kupiti seksi donje rublje, seksi igračke, svijeće i vino radi stvaranja ugođaja.

  1. Samopouzdane smo i ne sramimo se našeg tijela niti naših seksualnih sposobnosti

To zaista pali muškarce, a pogotovo one koji su dosad bili s mlađim djevojkama koje tek uče o ovoj sferi života pa se osjećaju neugodno koristiti ‘prljave’ riječi u krevetu. Mi smo spontane i ugodno se osjećamo u svojoj koži, gole i odjevene.

  1. Ne bojimo se komunikacije

Ne čekamo, već prve prilazimo. Nije nam problem objasniti što želimo, bez straha da ćemo ga izgubiti.

 

Izvor: https://www.yourtango.com