Menu
VEZE

Kratki ali efektni savjeti za privlačenje muškaraca

Teško je početi ispočetka izlaziti na spojeve, pogotovo ako već dugo niste bili na jednom. Kao i za sve zastrašujuće aktivnosti, treba pobijediti strah i probiti led. Ali kako? Možda vam se čini da ste sve zaboravile o tome kako se ponašati na spoju i kako uopće privući muškarca.
Bez brige, zato ćemo danas s vama podijeliti nekoliko savjeta koji vam možda mogu pomoći!

Promijenite stav o muškarcima

Često nas u postizanju ciljeva sprečavaju upravo naše predrasude. Primjerice, ako mislite da svi muškarci pipaju, onda će stvarno svi muškarci koje sretnete biti “pipavci”.
“Slično privlači slično”, kako kažu, pa ako želite privući muškarce koji se poštuju, poštujte sebe još više. Ako želite upoznati muškarce od povjerenja, nemojte ići na svaki spoj sa stavom da je muškarac preko puta vas lažljivac, varalica ili seksualni predator. Najbolje je da nemate previsoka očekivanja. Radije na svaki spoj idite s namjerom da se zabavite i priključujete ljudima, a ne isključujete se iz društva.

Pronađite prijateljicu za izlaske

Jednom kad počnete redovito izlaziti, upoznat ćete mnogo ne-baš-savršenih gospodina. Stoga nije čudo što mnogo žena postane frustrirano i razočarano, te naposljetku i prestanu izlaziti na spojeve.

Da vam se ne bi dogodio ovakav scenarij možda vam pomogne ako imate prijateljicu za spojeve. Pronađite prijateljicu koja također izlazi. Možete međusubno podijeliti svoje smiješne, a ponekad i uzbudljive priče sa uspješnih i manje uspješnih spojeva.

Još jedna prednost ovog “partnerstva” je u tome što vi i vašaa prijateljica možete održavati jedna drugu optimističnom tijekom cijelog procesa dejtanja. Dejtanje, pogotovo u kasnijoj dobi, zna biti naporno i svaka pomoć je itekako dobrodošla.

Women in a restaurant

Uredite se

Ako je prošlo puno vremena otkad ste sredili svoju zastarjelu garderobu, osvježili šminku i/ili frizuru i boju, učinite to sada. Vaš vanjski izgled jednako je važan kao i ono što je unutra. Vjerujemo da vaša unutrašnjost i vanjština imaju izravan utjecaj jedno na drugoo. I definitivno ne morate imati savršenu težinu da biste dobili sjajnog tipa. Ali morate stvarno voljeti svoje tijelo.

Obucite se i osjećajte se najbolje kako biste maksimalno iskoristili tijelo u kojem se nalazite i u spojevima ćete postati samouvjerenije. A žena koja zrači samopouzdanjem je veoma seksi.

Izlazite na spojeve

Zvuči jednostavno, ali da, znamo da u praksi ipak nije tako lagano kako se čini.
Ako imate više od 50 godina, ne susrećete mnogo muškaraca u svakodnevnom životu kao možda  u svojim dvadesetima. Morate postati proaktivni i stvoriti prilike za upoznavanje muškaraca. Nekoliko spojeva u 17 godina nije dovoljno da biste mogli pošteno procijeniti “sve muškarce”.

Ako dosad niste isprobali online-spojeve, prijavite se na web stranicu za upoznavanje već danas. Ne sljedeći tjedan ili sljedeći mjesec ili nakon što ste izgubili 10 kilograma. Učinite to sada. Online upoznavanje funkcionira. Samo trebate shvatiti razliku između učinkovitih i neučinkovitih načina za uspješne online spojeve izlaske. Za sada samo otvorite svoj profil i postavite nekoliko laskavih fotografija. Potražite tip muškarca koji vas zanima i pošaljite nekoliko e-poruka tjedno.