Menu
ŽIVOTNI STIL

Kako pomladiti kožu na japanski način

Japanke su poznate po svojim ritualima njege kože, čistoj, sjajnoj i mladolikoj koži te savršenom tenu. Ako ste se često pitali u čemu je njihova tajna, to više nije potrebno jer možete i same postići da vam koža bude jednako predivna. 

Nama su u tome pomogli proizvodi za njegu kože marke Yoskine koje se temelje upravo na japanskom načinu njege kože. 

Odlično je i to što su proizvodi namijenjeni i ženama iznad 35 godina, koje na zdrav i jednostavan način žele zagladiti svoju kožu.

Mi smo isprobale Geisha 3D kremu za lice, Geisha 55+ kremu za lice, Yoskine Geisha Gold secret okoloočnu kremu, serum za lice, Pure mlijeko za lice i Pure gel za čišćenje lica.

Geisha 3D krema za lice je idealna za svakodnevnu njegu. Njena najbolja karakteristika je u tome što osigurava zatezanje i učvršćivanje opuštene kože. Sadrži i omega-3 i omega-6 masne kiseline koje suzbijaju bore. 

Geisha 55+ krema za lice je još posebnija. Možete ju koristiti kao dnevnu i noćnu kremu. Kombinacija svilenih niti (da, dobro ste pročitali) i makro hijaluronske kiseline ima višestruko djelovanje – hidratizira kožu, smanjuje bore i kožu čini svilenkastom.

Dodatnu zaštitu kože pruža Yoskine serum za lice sa sojinim lipidima koji obnavljaju i zaglađuju kožu.

Ako vam je područje oko očiju problematično, bez brige, za taj dio lica je zadužena Yoskine Geisha Gold secret okoloočna krema s kofeinom iz matcha čaja. Kofein, kolagenovi peptidi, soja i protein riže djeluju na uklanjanje bora i posvjetljivanje tamnih kolutova oko očiju.  

Očistite i osvježite lice mlijekom i hidrogelom

Često nanošenje šminke kožu čini starijom i suhom, ali ako u svoju rutinu uvrstite Japan Pure mlijeko za čišćenje lica na bazi prirodnog ekstrakta riže i ulja Tsubaki, ne morate se brinuti. Odlično skida i vodootpornu šminku.

Za svakodnevno čišćenje kože lica od nečistoće preporučujemo i Japan pure hidrogel za čišćenje lica. Ovaj hidrogel osvježava i hidratizira kožu te uz pomoć prisutnih rižinih zrnaca vrši eksfolijaciju. Savršen dar koži nakon napornog dana. 

Proizvode možete pronaći ekskluzivno u dm drogerijama i na dm online shopu.

Osim njege uz pomoć krema i ostalih kozmetičkih proizvoda, zdravlje svoje kože možete i održavati tako da:

  • Ne budete puno na suncu
  • Koristite kremu sa zaštitnim faktorom
  • Pijete puno vode
  • Jedete voće i povrće
  • Izbjegavate industrijski procesuiranu hranu i hranu s puno šećera

 

Foto: Yoskine/Pexels