Menu
NOVOSTI

Kako smo obilježili Svjetski dan menopauze

Povodom Svjetskog dana menopauze, ali i svakog dana u godini, Vichy potiče žene da svoje godine nose ponosno, da o svojim problemima razgovaraju otvoreno i da se u ljekarnama, gdje dolaze po savjete i ciljane proizvode za njegu, osjećaju sigurno.

S ciljem predstavljanja inovacije u liniji Neovadiol proizvoda ali i ohrabrivanja žena da o ovoj temi glasno govore i podizanja svijesti o značaju podrške stručnjaka, brand Vichy kreirao je posebnu platformu i kampanju pod nazivom MenoTalks čime ističe koliko je važno da se svaka od žena osjeća ugodno i samopouzdano u svojoj koži.

Na Svjetski dan menopauze, 18.10.,  poznata novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska je na panelu u prekrasnom ambijentu zagrebačkog hotela Esplanade ugostila vrhunske stručnjake koji su dali svoj doprinos #MENOTALKS platformi i panelu: prof. dr. sc. Marinu Šprem Goldštajn, dr. med., spec. ginekologije i porodništva, predsjednicu Hrvatskoga društva za menopauzu, prof. dr. sc. Dariju Vranešić Bender, kliničku nutricionistkinju, dermatologinju prof. dr. sc. Mariju Kaštelan, dr. med, prof. dr. Ivana Bolanču, dr. med., spec. ginekologije i porodništva i Tanju Vučković, edukatora za Vichy.

MenoTalks panel Tončice Čeljuske s renomiranim stručnjacima, održanog u hotelu Esplanade možete pogledati ovdje.

Lakše kroz menopauzu uz Neovadiol liniju proizvoda

Vichy nakon dva desetljeća proučavanja promjena na koži zajedno s ginekolozima i dermatolozima predstavlja novitet – novu NEOVADIOL njegu kože u perimenopauzi i postmenopauzi s novim proizvodima:

NEOVADIOL dnevna njega za gustoću i punoću kože u perimenopauzi

Lagana krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj perimenopauze na kožu i poboljšati njezin izgled. Sadržava anti age sastojak Proxylane, ekstrakt sjemenki sene i hijaluronsku kiselinu. Koža je gušća i glađa, konture lica su preoblikovane, a čvrstoća i elastičnost poboljšane.
Dolazi u dvije varijante: Za normalnu do mješovitu te suhu kožu.

NEOVADIOL noćna njega za gustoću i obnovu kože u perimenopauzi

Lagana osvježavajuća noćna njega koja trenutno osvježava kožu za 2,7 C* , a uz pomoć anti-age sastojka Proxylana, ekstrakta sjemena sene i LHA kiselina djeluje protiv gubitka gustoće i za oblikovanje kontura lica.

NEOVADIOL dnevna njega za gustoću i punoću kože u perimenopauzi – za suhu kožu

Lagana krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj perimenopauze na kožu i poboljšati njezin izgled. Sadržava anti age sastojak Proxylane, ekstrakt sjemenki sene i hijaluronsku kiselinu. Koža je gušća i glađa, konture lica su preoblikovane, a čvrstoća i elastičnost poboljšane.

NEOVADIOL hranjiva dnevna njega protiv ovješenosti kože u postmenopauzi

Hranjiva krema koja pomaže nadomjestiti utjecaj menopauze na izgled kože. Namjenjena vrlo suhoj, zreloj koži, a sastojci kao što su Proxylane, ekstrakt sjemena sene , vitamin B3 i Omega kiseline 3, 6, 9 učinkoviti su u svom djelovanju protiv bora, nadoknađuju gubitak lipida i učvršćuju kožu.

NEOVADIOL hranjiva noćna njega za čvrstoću kože u postmenopauzi

Bogata, umirujuća noćna njega koja smanjuje utjecaj menopauze na kožu. Anti-age sastojak Proxylane, i kombinacija ekstrakta sjemena sene i Omega kiseline 3-6-9 nadoknađuje gubitak lipida, zaglađuje i vraća koži osjećaj ugode.

NEOVADIOL proizvode možete pronaći u ljekarnama.

1 Hill K. the demography of menopause

Izvor/foto: Vichy