Menu
NOVOSTI / ŽIVOTNI STIL

PREPORUKA: PAROVI U ZATOČENIŠTVU Esther Perel

Moderni nam romantični odnosi obećavaju donijeti sve – cjeloživotno zajedništvo, prisnost i erotsku žudnju. Danas od jedne osobe očekujemo da nam pruži ono za što je nekoć bilo potrebno cijelo selo: osjećaj ukorijenjenosti, značaja i kontinuiteta.

Jedna od najcjenjenijih svjetskih stručnjakinja na polju erotske inteligencije, Ester Perel, donosi provokativan nov pogled na prisnost i seks. Perel piše o poetici seksa, o prirodi erotske žudnje i njezinim pratećim dilemama, te na lucidan i angažiran način postavlja pitanja na koja nije moguće jednostavno odgovoriti.

Kad nekoga volite, kakav je to osjećaj? A kad za nekim žudite, kako se to razlikuje? Vodi li dobra prisnost uvijek prema dobrom seksu? Kako to da je početak roditeljstva tako često poguban za erotiku? Zašto je ono zabranjeno toliko erotično? Je li moguće žudjeti za onim što već posjedujemo?

Mudra, duhovita te eksplozivno originalna, Parovi u zatočeništu senzacionalna je knjiga koja bi lako mogla preobraziti način na koji živite i volite, te postati ključan priručnik za uspješnu monogamiju.

 

www.vortopalabra.hr