Menu
ŽIVOTNI STIL

Samopouzdanje je ključno i za stil

Osamdesetogodišnja manekenka Valerie Ramsey savjetuje nam da se ne zadovoljavamo bilo kojom odjećom, već da održavamo stil i nakon pedesete, jer kako Valerie kaže, svaka žena zaslužuje se dobro osjećati u vlastitoj koži.

Evo savjeta majke šestero djece, žene koja je pobijedila rak, spisateljice te bivše manekenke:

Znajte svoj tip tijela

Odabirom odjeće laskajte svoj tijelu te nikako nemojte žrtvovati udobnost za izgled, niti obrnuto – ključ je u sinergiji. Potražite one modne kombinacije u kojima se osjećate udobno, ali i moćno. Nemojte se skrivati iza prevelikih majica i jakni – naglasite svoj struk i obline.

Nakit poboljšava svaku kombinaciju

Nakit pridodaje tračak originalnosti bilo kojoj modnoj kombinaciji, a mi, za početak, preporučamo velike ogrlice. Uložite u nakit koji ćete moći nositi sa svim svojim modnim kombinacijama.

Samopouzdanje je ključno

Nije sebično iskazati samopouzdanje – ono nam pomaže u kontroliranju tjeskobe te upoznavanju novih ljudi, a uz pomoć samopouzdanja otkrivamo vlastitu vrijednost i nove sposobnosti.

Njegujte lijepe odnose s drugima

Nemojte se izolirati od drugih. Provodite vremena sa svojim najdražima – s obitelji i prijateljima koje volite. Zabava i opuštanje dolaze sami od sebe kad smo okruženi voljenim osobama, a dobro nam dođe imati i nekoga kome se možemo povjeriti. Nema potrebe da kroz životne tegobe prolazimo sami.

Posavjetujte se s nutricionistom

Nutricionist će vam preporučiti način prehrane s maksimalnim udjelom hranjivih sastojaka koji će poboljšati vaše zdravlje, pa ako se borite s dijetama, možda je vrijeme da potražite pomoć profesionalca.

I nemojte nikada zaboraviti – stil je bezvremen. Možemo se opustiti u udobnoj odjeći, ali to ne znači da se trebamo prestati zabavljati modom. Imate bezbroj savršenih opcija, ne zadovoljavajte se bezveznim krpicama.

Eksperimentirajte, istražujte, a usput se i zabavite!