Menu
MENOPAUZA / NOVOSTI / ŽIVOTNI STIL

Umorne ste – evo kako ćete se najbolje opustiti

Umorne ste – stvarno nimalo čudno. Žene u svojim 40-ima i 50-ima su zaposlenije nego ikada, žonglirajući sa užurbanim obiteljskim životom i poslom. Često imaju tinejdžere i ostarjele roditelje, tako da se iscrpljujući umor koji je definitivno jedan od simptoma perimenopauze i menopauze ne može dogoditi u gore vrijeme.

Umor dolazi u mnogo različitih oblika: možete se probuditi umorni i razdražljivi; možete tijekom dana imati uspone i padove energije; možete se cijeli dan osjećati se kao da se vučete i radite samom snagom volje; ili vaša mentalna energija može biti tako niska da se borite s koncentracijom, nemate motivacije i općenito se osjećate neproduktivno.

Promjene razina hormona koje dolaze s menopauzom često dovode do umora, napominje Jackie Lynch u svojoj knjizi divnog naslova Sretna menopauza,  pa je prilično uobičajeno osjećati se kao da ne funkcionirate na uobičajenoj razini fizičke i mentalne energije.

Međutim, napominje ona, važno je biti dobar prema sebi tijekom ove faze, prestati se toliko gaziti i odvojiti vrijeme za odmor kada je potrebno. Menopauza je prijelazna faza (slično kao pubertet) i s vremenom će se vaš hormonski sustav smiriti i počet ćete se osjećati kao prije. U međuvremenu, što se više brinete o sebi, to ćete se bolje osjećati dok se sva hormonska aktivnost odvija u pozadini. Važno je da odaberete ono što volite i u čemu uživate, pa bila to kava s prijateljicama, lijepa knjiga ili ugodna kupka koja će vas opustiti.

Ako je kupka vaš izbor, uz Mend De Stress sol za kupanje, konačno možete doživjeti vrhunsko opuštanje! Ova mirisna i njegujuća kombinacija jadranske soli, ulja jojobe, ulja lavande i vitamina C & E savršen je način da završite dan.

Osmišljena posebno za žene koje prolaze kroz perimenopauzu ili menopauzu, ova posebna sol za kupanje potiče miran san ublažavanjem napetosti u mišićima i umora. Uranjajući u ovu umirujuću mješavinu prirodnih sastojaka, moći ćete se opustiti i utonuti u blaženi san.

Najbolji dio ove soli jest da je nevjerojatno jednostavna za korištenje! Jednostavno je dodajte u vodu za kupanje i uživajte u luksuznoj kupki koja će vas ostaviti osvježenom i pomlađenom. Bilo da se radi o dugom danu na poslu ili intenzivnom treningu, ova sol će pružiti savršenu količinu opuštanja i olakšanja.

Ako tražite savršen način za opuštanje i relaksaciju prije spavanja, ne tražite dalje od Mend De Stress soli za kupanje! Doživite snažno opuštanje dok hranite svoje tijelo vitalnim vitaminima – to je idealan lijek za perimenopauzu ili simptome povezane s menopauzom. Uživajte u mirnom snu tokom noći uz Mend De Stress sol za kupanje!

Članak je nastao u suradnji s hrvatskim kozmetičkim brendom Fraktal beauty koji je razvijen kako bi unaprijedio zdravlje kože tijekom menopauze. No, kozmetika je namijenjena svima koji žele djelovati ciljano na pojedine probleme ili utjecati na zdravlje kože.

Više o inovativnim rješenjima iz Fraktal beauty na stranci:
www.fraktalbeauty.com | www.instagram.com/fraktal.beauty | www.facebook.com/fraktal.cosmetics