Menu
ŽIVOTNI STIL

Uskoro: 3 noviteta iz HENA COM

Danas predstavljamo tri noviteta odličnih autorica u izdanju uvijek odlične izdavačke kuće Hena com. 

Otok nestalih stabala, Elif Shafak

„Knjiga koju treba čuvati i uživati u njoj.“
Naomi Klein

„Ljupki roman-srcolomac koji se bavi pitanjima mračnih tajni građanskih ratova & zlom ekstremizma: #Cipar, ljubavnici koje je spojila sudbina, ubijeni bližnji, traumatizirana djeca. Iskorijenjivanja.“
Margaret Atwood na Twitteru

Nakon sedam objavljenih knjiga nagrađivane turske autorice i aktivistice Elif Shafak, sretni smo što možemo najaviti još jedan njezin roman: Otok nestalih stabala. Englesko izdanje najavljeno je za 5. kolovoza 2021., a hrvatsko, u našem izdanju, izići će istodobno.
U romanu Otok nestalih stabala Elif Shafak donosi raskošnu priču o pripadanju i identitetu, ljubavi i boli, sjećanju i zaboravu, ljudskom uništavanju prirode te napokon – obnovi, u svakom smislu te riječi.

Ja na svojoj strani, Birgit Birnbacher

Ja na svojoj strani nagrađivane austrijske autorice Birgit Birnbacher roman je koji u fokus postavlja priču jednog rehabilitiranog zatvorenika na samom početku odrasla života, ali predstavlja i niz ljudskih sudbina.

Horror vacui, Staša Aras

Između nje i Petra sve je nestalo, ostalo joj je samo još da pobaci − to mu ni reći neće − i da ode, bez posla, bez novca, u svoj horror vacui.
Roman Staše Aras osvježavajuće je atipičan unatoč inicijalnoj tjeskobi koju otvara, ali u kojoj proiskri osjetljivost i život, u čijem se bezdanu otvara ljepota, mir, konačno i identitet.

Izvor: Hena com