Menu
NOVOSTI

L’ADRIA – Njega kože nikad nije bila jednostavnija – i prirodnija

ladria-regenerative-cream

L’ADRIA kozmetika je novi igrač na kozmetičkoj sceni. U lipnju ove godine su predstavili svoja 4 proizvoda za njegu kože. Ipak, valja odmah napomenuti da se ne radi o još jednom u nizu tipičnih proizvođača kozmetike.
Naime, proizvodi ovog brenda su posvećeni jednostavnoj njezi kože, koja, za razliku od mnogih beauty rutina, ne uključuje bezbroj koraka od kojih iskreno izgubimo volju za održavanje kože lica. 

Osim toga, L’ADRIA proizvodi se mogu pohvaliti s time da sadrže prirodne sastojke – morske alge i morski kolagen, i to onima iz našeg lijepog Jadranskog mora.
S obzirom na to da živimo u vremenima kada je ključno što više biti u dodiru s prirodom, L’ADRIA nam omogućuje da se pridržavamo životnog stila održivog i za prirodu i nas same. 

Dobra je vijest što su L’ADRIA proizvodi za njegu kože odličan izbor i za žene u menopauzi, pogotovo Instant Revitalizing serum za hidrataciju, poravnavanje kože i ublažavanja bora kao i Rejuvenating oil koji sadrži prirodnu alternativu često agresivnom retinolu – bakuchiol kao i ulje algi bogato omega-3 masnim kiselinama koje imaju moć pomladiti kožu.

ladria-rejuvenating-oil

Ako je pak vaša koža masna i osjetljiva, Clarifying serum je za vas. Sadrži 2% BHA te koncentrat ekstremolita i hidratizirajućih algi Jadrana. Ovaj serum blagog djelovanja je namijenjen za dugoročnu upotrebu. Ne sadrži petrokemijska otapala ni etilni alkohol i hidratizira kožu. Preporučuje se korištenje sa SPF faktorom.

No, svakako se preporučuje započeti tretman nanošenjem hidratantne kreme Regenerative cream koja dubinski hidratizira i obnavlja kožu, pa i onu najosjetljiviju.
Naime, ova hidratantna krema ne sadrži PEG, polisorbate, mineralna ulja, fenoksietanol, parfeme ni eterična ulja.

Rezultati se brzo pokažu! Tekstura kože se promijeni nakon svega nekoliko dana upotrebe. Nakon 12 tjedana primjene, koža ponovno postaje elastična, a volumen bora se smanjuje.  

 

ladria-regenerative-cream

 

Dovoljna je kombinacija nekog od četiri trenutno dostupna proizvoda, a mogu se koristiti i samostalno.

Često zbog cijene odustanemo od kupnje nečega što nam se čini idealno za nas, ali u slučaju L’ADRIA kozmetike, cijena će svakako prevagnuti u pozitivnom smislu.
Naime, cijene gore navedenih proizvoda se kreću u rasponu od 119 do 139 kuna

Za više informacija posjetite službenu web stranicu brenda, a pratite ga i na Instagramu i Facebooku.