Menu
MENOPAUZA / ŽIVOTNI STIL

LIERAC ARKÉSKIN | NOVA LINIJA ZA NJEGU LICA I TIJELA ŽENA U MENOPAUZI!

PRAVILNA NJEGA KOŽE U MENOPAUZI!

Menopauza je prirodan period života svake žene u kojem završava reprodukcijski ciklus njenog tijela. Taj period života žene donosi mnoge fizičke i psihičke promjene, koje ponekad mogu biti vrlo intenzivne i stresne. Zato je dobro na vrijeme detektirati promjene i pronaći rješenje kako bi se žene osjećale bolje u svojoj koži.

Menopauzu karakterizira smanjenje proizvodnje reproduktivnih hormona estrogena i progesterona. Hormonalni pad remeti sve biološke ritmove organizma. Stanice kože također su pogođene, a njihova aktivnost tijekom 24 sata postaje zbunjena, koža gubi dan/noć ritam. Posljedice toga su negativne, ubrzava se starenje kože i koža postaje suša, gubi gustoću i čvrstoću.

LIERAC ARKÉSKIN VJERUJE U VAŽNOST KRONOBIOLOGIJE!

Kako bi ispravili učinke hormonalnog starenja kože, u Lierac Laboratoriju tim stručnjaka pronašao je inspiraciju iz najnovijih dostignuća u kronobiologiji. Pojam je nastao od riječi chronos (vrijeme), bios (život) i logos (znanost).

Kronobiologija je znanost koja proučava biološke ritmove tijela. Primjerice „biološki sat“ koordinira naše psihofizičke i bihevioralne funkcije u odnosu s okolinom, usmjeravajući nas kada je pravo vrijeme za buđenje, jelo, mentalni rad itd. Znanstveni tim Lierac Laboratorija fokusirao se i istražio djelovanje kronobioloških učinaka na kožu.  Kao rezultat istraživanja nastala je savršena formulu za njegu kože žena u menopauzi – LIERAC ARKÉSKIN.

RESINKRONIZACIJA PRIRODNOG RITMA KOŽE!

Arkéskin nove generacije razvijen je u suradnji s ginekologom i psihologom specijaliziranim za hormonske poremećaje te stručnjakom za menopauzu. Naši su istraživači odabrali dva biopeptida dan/noć koji pomažu sinkronizirati prirodne ritmove kože. Bio-peptid dan cilja jarid-1a, protein koji stimulira jedan od gena biološkog sata uključenih u dnevni metabolizam i pojačava staničnu aktivnost posvećenu zaštiti i hranjenju kože.

Bio-peptid noć cilja per-1, protein koji stimulira jedan od gena biološkog sata uključenih u noćni metabolizam i pojačava staničnu aktivnost posvećenu obnavljanju i regeneraciji kože.

OSJEĆAJTE SE DOBRO U SVOJOJ KOŽI!

Linija se sastoji od dnevne kreme, noćne kreme i balzama za tijelo. Svi sastojci su prirodnog podrijetla. Lierac brine o vašoj koži ali i o zaštiti prirode, te su na taj način nastala i refil pakiranja Lierac dnevne i noćne kreme za lice. Kvalitetu sastojaka također možete provjeriti koristeći se YUKA aplikacijom gdje su Lierac proizvodi ocjenjeni izvrsnom ocjenom kao proizvodi bez rizika i označeni zelenom bojom.

Prepustite se vrhunskoj njezi kože tijekom menopauze, uz Lierac Arkéskin liniju i dopustite sebi da se osjećate dobro u svojoj koži.

Proizvode možete kupiti na www.delmerion.hr, te potražiti u ljekarnama.