Menu
NOVOSTI / ŽIVOTNI STIL

NOVO | hidrirajući serum s ultra brzim djelovanjem BIOLOGY HYALU SERUM 3U1 Certificirani organski proizvod s čak 99% sastojaka prirodnog porijekla

Druženjem u poznatom zagrebačkom Greenery Procaffeu A-DERMA je predstavila novitet unutar dermatološke Biology linije proizvoda – HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem. Ovaj certificirani organski proizvod sadrži čak 99% sastojaka prirodnog podrijetla.

Biology hyalu serum 3u1 sastoji se od 9 sastojaka, a formuliran je s ciljem hidracije i uravnoteženja dehidrirane fragilne kože. Idealan je za osobe koje nemaju vremena za dugu jutarnju rutinu jer tekstura svježeg gela pri nanošenju, nije ljepljiva ibrzo se upija. Kožu hidrira u samo 1 minuti*, koža je jedrija i sjajnija te poprima svjež i zdrav izgled. Zahvaljujući moćnim aktivnim sastojcima HYALU serum 3u1 ima trostruko djelovanje hidrira, čini kožu punijom i ojačava kožnu barijeru.

  • Hijaluronska kiselina pruža trenutni u dugotrajni učinak hidracije, čini kožu punijom, organski sok Rhealba® zobi**- uravnotežuje i hidrira kožu održavanjem ravnoteže osnovnih minerala kože (kalcij i magnezij) i poticanjem prirodne proizvodnje hijaluronske kiseline u dubljim slojevima kože
  • ekstrakt maslačka –štiti kožu od čestica onečišćenja.

BIOLOGY HYALU serum 3u1 formuliran je da poštuje fragilnu kožu uz sigurnost primjene i visoku podnošljivost. Formula je ispitana na koži sklonoj alergiji. Može se primijeniti na područje oko očiju. Bez parfema, esencijalnih ulja i kontroverznih sastojaka. Sadrži samo osnovne sastojke za fragilnu kožu, samo 9 sastojaka. Primjenjuje se na očišćeno lice 1 do 2 puta dnevno (ujutro i/ili navečer) na lice, vrat i područje oko očiju. Uz 99% prirodnih sastojaka te bez sastojaka životinjskog podrijetla, ovaj proizvod kao i većina A-Derma proizvoda nosi oznaku A – GREEN IMPACT INDEXA (indeks zelenog utjecaja) što znači da je proizvod eko-društveno dizajniran, odnosno proizvodnjom ovog proizvoda se poštuje okoliš i društvo u cjelini.

Andrea Mulder / Photo Art

Jedna od prvih osoba koja je imala priliku isprobati ovaj serum bila je Riječanka Zara Hrvatin poznata po korištenju organske i prirodne kozmetike:  “Serum me oduševio jer ima laganu teksturu te se jako brzo upije što štedi moje vrijeme prilikom jutarnje ili večernje rutine. Koža mi je zategnutija i sjajnija, a što je najvažnije, proizvod je prirodan, baš kako meni i odgovara. Posebno mi se sviđa tzv. Mix and match sustav koji mi omogućuje da pomiješam novi gel serum s drugim hidrirajućim kremama unutar Biology linije koje koristim već više od godinu dana.”

BIOLOGY linija prva je dermatološka i certificirana organska linija brenda A-Derma. Jednostavna je i potpuna linija koja se prilagođava svim tipovima fragilne kože. Unutar Biology linije možete pronaći ukupno 9 proizvoda. Proizvodi za čišćenje/odstranjivanje šminke – micelarna voda, losion za čišćenje šminke i novi proizvod – Dermatološka pjena za čišćenje. Za hidrirajuću njegu u ponudi postoje dermatološka lagana i bogata hidracijska krema te Biology hyalu serum 3u1. Dok za specifičnu njegu postoje već poznate BIOLOGY AR, BIOLOGY CALM, BIOLOGY NUTRI za posebna dermatološka stanja.

DODATNE POSEBNOSTI CIJELE BIOLOGY LINIJE:

Certificirana organska kozmetika

BIOLOGY linija dobila je strogi organski certifikat od strane Ecocerta, koji je priznat u cijelom svijetu, a temelji se na COSMOS ORGANIC standardu. Time se jamči odgovoran pristup i osigurava se okvir za proizvode u svim fazama razvoja: jamstvo transparentnosti i povjerenja za potrošače.

Eko dizajnirana pakiranja

Kutije BIOLOGY proizvoda izrađene su od reciklabilnog materijala iz održivo upravljanih FSC šuma, bočice su napravljene od 100% reciklirane i reciklabilne plastike, dok su tube napravljene od reciklirane plastike. Bočica seruma također dolazi u eko dizajniranom pakiranju: sadrži 42% recikliranog stakla i potpuno je reciklabilna.

Preporučena maloprodajna cijena:
A-Derma HYALU SERUM 3U1: 33,26 EUR

* HI Kinetics, 20 ispitanika, 1 nanošenje
** 2 patenta u prijavi (ekstrakcija i djelovanje djelatne tvari)