Menu
NOVOSTI

Osvojite gratis proizvode fitometaboličke dijete za mršavljenje uz kod #pričajmiotome

U moru već viđenih dijeta i metoda posljednjih godina posebno je zanimljiva FITOMETABOLIČKA DIJETA® koju je osmislio dr. Vlaho Šapro, vlasnik Sapro Slimming Cinic, koja djeluje od 2007. godine.

PO ČEMU SE FITOMETABOLIČKA DIJETA RAZLIKUJE OD DRUGIH?

Kao prvo treba istaknuti da FITOMETABOLIČKA DIJETA® nudi jedinstven, hedonistički pristup hrani, u hrani se uživa bez gladovanja, uskraćivanja ili zabrane. Svakom klijentu se kreira  personalizirani plan prehrane s receptima i jelovnici su  prilagođeni njihovom ukusu te zdravstvenim potrebama,a  uz snažnu podršku Metabolic praha, Hepa kapi i Fito 7 čaja postižemo sjajne rezultate! U Fitometaboličkoj  dijeti za razliku od mnogih  drugih dijeta nema gladovanja, nema preskakanja obroka, obroci su obilni i ukusni, a ono što je najbitnije jest da su u svakome obroku zastupljeni svi nutrijenti, dakle bjelančevine, masti i ugljikohidrati.

Fitometabolička prehrana se bazira na svježim namirnicama, kvalitetnom mesu, ribi i plodovima mora, cjelovitim žitaricama, orašastim plodovima, povrću, voću, zdravim masnoćama poput našega maslinova ulja ali je dozvoljena i umjerena konzumacija vina. Kao pomoć pri mršavljenju koriste se  isključivo biljni preparati bez upotrebe bilo kakvih umjetnih kemijskih supstancija. U Fitometaboličkoj dijeti je preporučena lagana tjelovježba kao npr: brzo hodanje, bicikliranje, plivanje, lagano trčanje… i nije potrebno nikakvo teško fizičko iscrpljivanje. Važno je znati kako se Fitometaboličkom dijetom  gubi isključivo masno tkivo, a zadržava se ili povećava mišićna masa. Vraća se energija i vitalnost te poboljšava izgled cijeloga tijela, a preveniraju se razne kronične bolesti kao npr: dijabetes, metabolički sindrom, bolesti štitnjače, kardiovaskularne bolesti. Najbolje od svega je što nema jo-jo efekta jer se Fitometaboličkom  dijetom ubrzava metabolizam, reguliraju hormoni i organizam dovodi u stanje homeostaze. Fitometaboličku prehranu mogu primjenjivati čitave obitelji jer je jednostavna, zdrava i lako primjenjiva.

KOLIKO JE FITOMETABOLIČKA DIJETA POUZDANA I ZAŠTO JE PREPORUČiti  SVIMA?

Zaista je pouzdana  jer nije restriktivna, ne izbacuje se iz prehrane ni jedan važni nutrijent pa na jedan prirodan i zdrav način gubite suvišne kilograme. FITOMETABOLIČKA DIJETA® zaista mogu prakticirati svi i sve dobne skupine jer prilikom sastavljanja jelovnika nutricionisti vode brigu o zdravstvenom stanju svakoga klijenta te se  prema tome i prilagođavaju  obroci.

Ako tražite načine kako podržati svoj metabolizam, potaknuti detoksikaciju svog tijela i potaknuti sagorijevanje masti na prirodan način, fitometabolički prirodni proizvodi su rješenje! Pridružite nam se i saznajte kako možete prirodno potaknuti odnosno ubrzati  svoj metabolizam, detoksicirati tijelo i potaknuti sagorijevanje masti na zdrav i prirodan način!

HEPA KAPI

Sadrže tri vrlo važne koleretičke, hepato protektivne i detoksikacijske biljke artičoku, maslačak i čičak.Ove biljke stimuliraju rad jetre i drugih probavnih žlijezda, potiču bolje lučenje probavnih sokova i žuči neophodnih za dobru probavu i mršavljenje.

Svojim regenerirajućim učinkom na jetru snažno obnavljaju jetrene stanice te tako ubrzavaju metabolizam i sagorijevanje masti koji pridonose smanjenju tjelesne težine.

Odobrene su od Ministarstva zdravstva RH, imaju zdravstvenu tvrdnju što znači da sadrže biljke koje dokazano djeluju točno onako kako je opisano na proizvodu.

FITO7 ČAJ

Vrlo ukusan biljni čaj, sadrži 7 vrlo moćnih biljaka koje svojim sinergijskim djelovanjem snažno potiču detoksikacijske i lipolitičke procese u organizmu.Ova kombinacija biljaka osim poticanja drenažnih procesa u organizmu, remineralizira i nadoknađuje gubitak minerala, potiče stvaranje novog kolagena, poboljšava elastičnost kože i spriječava njeno opuštanje.

Fito7 čaj pokreće lipolizu tako što aktivira sagorijevanje masnih stanica te zbog toga povoljno utječe na smanjenje celulita i lokaliziranih masnih nakupina.

Izuzetno je učinkovit u podizanju i vraćanju razine energije tokom dana.

METABOLIC PRAH

Metabolic prah za ubrzanje i regulaciju metabolizma sadrži biljke koje reguliraju rad gušterače i ne dozvoljavaju nekontrolirano lučenje inzulina.Ovaj preparat regulira optimalnu količinu šećera u krvi te tako doprinosi lakšem i učinkovitijem mršavljenju.

Kombinacija  izuzetno potentnih biljnih ekstrakta snažno regenerira jetru, te povoljno djeluje na crijevnu mikrofloru, regulirajući probavu i potičući detoksikacijske procese u organizmu.

Izuzetno je učinkovit u postizanju hormonskog balansa te povoljno djeluje na hormonsku ravnotežu.

E sad kad ste doznali što je fitometabolička dijeta i kako uz pomoć nje možete mršaviti i online, dolazi ono najbolje – ako kupite Basic paket za mršavljenje, uz kod #pričajmiotome dobivate GRATIS paket proizvoda: Metabolic prah + Hepa kapi + Fito 7 čaj!