Menu
ŽIVOTNI STIL

Poznati korejski brand ima SPF 50+ kremu na koju puder sjeda savršeno

Dolaskom topijih dana pronalazak kreme sa zaštitnim faktorom koja se neće topiti ispod pudera postaje pravi izazov. Srećom, već odavno znamo da SPF nije rezerviran samo za ljeto. Ukoliko želimo zaštiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, zaštitni faktor je obavezan tijekom cijele godine.
Ali, teorija je jedno, no u praksi nema žene koja bar jednom nije kupila SPF kremu koja je napravila više štete nego koristi. Ostavljanje bijelog traga, teška tekstura od koje se lice znoji, a puder topi i začepljene pore su, nažalost, razlozi zbog kojih većina i dalje koristi SPF samo prilikom direktnog izlaganja suncu, odnosno na plaži.
Nakon dugogodišnjeg isprobavanja svega što se nudi na zapadu, veliki broj žena (ali i muškaraca) otkrio je korejske SPF kreme. U korejskoj kulturi je duboko ukorjenjena navika zaštite kože od sunca, bez iznimke, tijekom cijele godine. Formulacije korejskih SPF krema prilagođene su osjetljivim tipovima kože i karakteriziraju ih lagane, brzoupijajuće teksture koje ne čepe pore i pružaju savršenu podlogu za puder.


U zaista impresivnom asortimanu korejskih SPF krema svakako se izdvaja MISSHA, globalno prepoznati brand koji je osvojio srca brojnih žena fokusiranih na kvalitetnu njegu. MISSHINA popularna SPF 50+ krema dostupna je i kod nas, na www.kbeauty.hr, hrvatskom webshopu specijaliziranom za inovativne k-beauty proizvode.
MISSHA lagana SPF 50+ krema dostupna je na www.kbeauty.hr po cijeni od 139 HRK za 50ml. Više informacija i cijelu kolekciju potražite na https://kbeauty.hr/webshop/
Što još možete poduzeti kako bi se vaš puder savršeno stopio sa SPF kremom?
• Nanesite SPF 5 do 10 minuta prije nanošenja pudera, a minimalno 30 minuta prije izlaganja suncu
• Puder nanesite beauty blenderom, kistom ili nježno utapkavajući prstima
• Ne štedite na količini kad je SPF u pitanju. Pomozite si malim trikom-adekvatna količina je otprilike dužina dva prsta

Izvor: Kbeauty