Menu
NOVOSTI

PREPORUKA | Isprobale smo Vichyjevu kolekciju Neovadiol za njegu kože u perimenopauzi i post menopauzi

U proteklih nekoliko tjedana članice tima „pričajmiotome“ u dobi od 48 do 60 godina isprobale su na vlastitoj koži Vichy kolekciju Neovadiol za njegu kože u perimenopauzi i postmenopauzi. Dobile smo nekoliko proizvoda iz te linije koje ćemo vam ukratko ovdje predstaviti.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM aktivira dinamičnost 5 mehanizama protiv starenja kože u menopauzi: preoblikuje konture lica, smanjuje vidljivost staračkih pjega, smanjuje bore, vraća sjaj koži i nadoknađuje lipide u površinskim slojevima.

NEOVADIOL PHYTOSCULPT prva Vichy njega za učvršćivanje kože vrata i preoblikovanje kontura lica. Poboljšava tonus i gustoću kože vrata i dekoltea – preoblikuje ga i podiže. Preoblikuje lice – učvršćuje i definira konture lica.

NEOVADIOL NJEGA ZA PODRUČJE OKO OČIJU I USANA pomaže pri smanjivanju vidljivih učinaka menopauze i poboljšava izgled kože te je čini čvršćom, hidratiziranijom i elastičnijom.

NEOVADIOL DNEVNA NJEGA ZA GUSTOĆU I PUNOĆU KOŽE U PERIMENOPAUZI vidljivo aktivira dinamičnost mehanizama protiv starenja kože u menopauzi: elastičnost, čvrstoću i gustoću.

NEOVADIOL NOĆNA NJEGA ZA GUSTOĆU I OBNOVU KOŽE U PERIMENOPAUZi vidljivo aktivira dinamičnost mehanizama protiv starenja kože u menopauzi i daje gustoću, čvrstoću i sjaj.

Neovadiol Meno 5 Bi-Serum, Neovadiol Phytosculpt i Neovadiol njega za područje oko očiju i usana proizvodi su namijenjeni ženama u peri i post menopauzi, tako da su ih koristile sve članice našeg tima, dok su Neovadiol dnevnu njegu i Neovadiol noćnu njegu koristile samo članice tima koje su u perimenopauzi. Nakon nekoliko tjedna korištenja evo što su naše članice primijetile:

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM – Serum hrani kožu lica i vrata, a nakon 14 dana svakodnevne upotrebe ujutro i navečer ten postaje svjetliji i ujednačeniji, a i sitne bore oko usana i na čelu su se ublažile. Nanošenje aplikatorom je dodatni bonus.

Anita (51)

Ovaj serum je toliko drugačiji od drugih seruma zbog svoje svilenkaste i lako upijajuće teksture. Lako se razmazuje i ne ostavlja masni trag. Nakon prvih upotreba sam odmah primijetila da mi je nahranio kožu lica i vrata, a sad nakon 14 dana svakodnevne upotrebe ujutro i navečer vidim da mi je ten kože svjetliji i ujednačeniji, a i sitne bore oko usana i na čelu su se ublažile.

NEOVADIOL PHYTOSCULPT – Bogate je teksture, ali se super lagano razmazuje i ne ostavlja sjajni trag. Ugodnog je i osvježavajućeg mirisa.

Mirjana (48)

Ovaj proizvod bih nazvala potpuno revolucionarnom inovativnom formulom! Način nanošenja već primorava na masažu kože lice i vrata koja nam je zapravo neophodna, čime potičemo cirkulaciju, a sjajno ujednačava ten kao “primer” te je odlična podloga za daljnju njegu.

NEOVADIOL NJEGA ZA PODRUČJE OKO OČIJU I USANANakon dva tjedna korištenja područje oko očiju izgleda manje umorno i natečeno, a fine linije oko usana su se smanjile. Ima ugodan i osvježavajući miris.

Tajana (60)

Vrlo nježna i ne previše masna što mi u ovoj fazi njege odgovara. Nakon prvog noćnog stavljanja ujutro sam uočila manju natečenost i veću zaglađenost očnog područja.

NEOVADIOL DNEVNA NJEGA – Nakon dva tjedna korištenja članice koje su u perimenopauzi primijetile su da im je koža elastičnija, glađa i čvršća. Konture lica se također preoblikuju.

Tajana (60)

Struktura kreme je nježna i mekana, a opet u dodiru s mojom kožom vrlo bogata. Moja koža ju je upila sa zahvalnošću.

NEOVADIOL NOĆNA NJEGA – Također za članice u perimenopauzi koje su zaključile kako nježna i lagana tekstura ove kreme daje koži potrebnu hidrataciju, čvrstoću i svježinu, a ostavlja ugodan osjećaj i hladi te ujutro koža djeluje zaista revitalizirana i regenerirana.

Jasminka (53)

Ove kreme sam koristila i prije te su već duže vrijeme dio moje rutine i planiram ih nastaviti koristiti. Imam jako suhu kožu koja često ostavlja osjećaj zatezanja. Korištenjem ovih krema već duži period sam postigla osjećaj hidratacije i nahranjenosti te koža izgleda punije i zdravije. Kreme su teksturom bogate, ali kožu ne ostavljaju masnom.

S obzirom na pozitivne rezultate koje smo primijetile na koži, svakako nastavljamo s korištenjem Neovadiol proizvoda u našoj svakodnevnoj rutini.

Ako vas je zainteresirao neki od proizvoda koji smo navele, potražite ih u vama najbližoj ljekarni.