Menu
NOVOSTI

ISPROBALE SMO OVE KREME | Avène Tolèrance Hydra 10 i Avène Tolèrance Control | EVO NAŠIH DOJMOVA

U proteklih nekoliko tjedana članice tima pričajmiotome u dobi od 38 do 55 godina isprobale su na vlastitoj koži dva Eau Thermale Avène proizvoda – Tolèrance Hydra-10 i Avène Tolèrance Control i ostale zapanjene. Evo naših ocjena i dojmova!

Tolèrance Hydra-10 krema

Mirjana (48)

Sjajna tekstura, nježna, lagana, brzo upijajuća. Moja koža je jednostavno popije te ostaje glatka, meka i hidrirana. Preporučam ovu kremicu za dnevnu njegu, ali i noću ukoliko je grijanje uključeno.

Anita (51)

Lagana, fluidna tekstura ostavlja kožu vlažnom, popunjenom i tonificiranom cijeli dan. Nanosila sam je svaki dan nakon jutarnje rutine čišćenja i prije nanošenja make up-a…i pokazala mi se kao idealna podloga jer ostavlja kožu hidratantnom, a bez sjajnog izgleda . Najbolja Avène hidratantna krema koju sam probala …, a sve sam probala.

Petra (38)

Imam jako suhu kožu. Ovu sam kremu koristila svako jutro i svaku večer prije umivanja tjedan dana. Krema se brzo upije i ne ostavlja kožu masnom, ali daje odličnu hidrataciju cijeli dan. Već nakon tjedan dana moja koža je nahranjena i glatka. Kremu ću sigurno ostaviti u svakodnevnoj rutini.

Mila (55)

Moja koža je baš suha, osobito na čelu. Ova krema se pokazala odličnom za moju kožu, napunila mi je čelo vodom i  koža lica mi je već nakon nekoliko dana korištenja poslala glatka i mekana. Apsolutna preporuka za Avène Tolèrance Hydra-10 kremu!

Tolèrance Control krema

Petra (38)

Imam masniju kožu pa s obzirom da je jako hranjiva, ovu sam kremu koristila svaki drugi dan. Primijetila sam da mi takav način primjene savršeno odgovara. Koža je meka i nahranjena. Kako imam problema s nepravilnostima, krema je odradila super posao u smanjenju crvenila i smirivanju, ali i suzbijanju bilo kakvih novih izbijanja.

Anita (51)

Koristila sam ovaj preparat nekoliko puta, ali već vidim da će mi dobro poslužiti. Imam osjetljivu kožu sklonu hiperreaktivnim reakcijama, a kako koristim i retinole, često dobijem reakcije crvenila i ljuštenja kože. Ovaj preparat mi je pomogao sanirati ta stanja vrlo brzo i učinkovito i pritom nije ostavljao sjajni trag na licu kao što je slučaj kod sličnih proizvoda za tu namjenu. Obnavljajući preparat za regeneraciju kože, a vrlo lagane i ugodne teksture. Također mi se sviđaju ova pakiranja s pumpicom.

Mirjana (48)

Ova krema se pokazala baš djelotvornom za moju uistinu osjetljivu kožu ( imam problema s iritacijom, peckanjem, crvenilom…). Nakon samo nekoliko nanošenja u tri-četiri dana umirila mi je kožu. Nema mirisa i ne peče oči i baš je odličan proizvod.

Mila (55)

Kako baš i nemam problema sa crvenilom i osjetljivom kožom, rado sam ovu kremu poklonila svekrvi koja godinama muku muči s tim. Poklon se pokazao kao pun pogodak, a svekrva i ja smo otad u još boljim odnosima😊 Nakon tjedan dana korištenja povuklo joj se crvenilo i prestalo je peckanje koje ju je stvarno nerviralo. Svidjelo joj se i zgodno pakiranje s pumpicom – apsolutno će je nastaviti koristiti.