Menu
NOVOSTI

Pridružite se humanitarnoj akciji Race for the cure

race-for-the-cure-utrka

Race for the cure THINK PINK (akcija u kojoj pružamo podršku oboljelima od raka dojke) ne posustaje ni ove godine, održat će se 25.26. i 27. rujna na poseban način – VIRTUALNO – kako priliči ovom covid – vremenu.

Bas zato, tomu usprkos trebamo osnažiti svoje misli i volju da nas bude još više, u Splitu, u Hrvatskoj, i u cijelom svijetu.  Za život, za zdravlje…

Ovogodišnji projekt Race for the cure vrlo kreativno je osmislila krovna organizacija Think Pink EUROPE.

Trče/šeta se INDiVIDUALNO ili u TIMU  gdje kome odgovara – u prirodi, u gradu, na ulici, u uredu, teretani, stepenicama, na kavi…s prijateljima, susjedima, kolegama, s mamom, tatom, partnerom… Sve ovisi o vašim kreativnim idejama.

Moguće se prijaviti kao pojedinac. Moguće je formirati tim. Moguće se priključiti nekom timu.

Trka/šetnja se može posvetiti nekoj osobi koja se bori sa rakom ili nekoj organizaciji. Dodijeljuje im se virtualno – zlatna medalja pobjednika.

Svaki šetač/ trkač može poslati i motivacijsku poruku na zajedničkoj platformi europskih zemalja koje sudjeluju u ovom projektu .

Procedura prijave je tako napravljena da je sve transparentno kao i pojedinačna sredstva za registraciju koja se doniraju nositelju akcije u pojedinoj zemlji, u našem slučaju, Županijskoj ligi iz Splita.

Kako se prijaviti?

Prijavljujete se na internet platformi www.raceforthecure.eu uplatom u iznosu od 7 € ili 52 kn. Samo pratite upute koje Vas vode prilikom prijave.

 Svoju trku/šetnju/kavu možete objaviti na svojim društvenim mrežama koristeći #RFTC2020, te tako dati potporu oboljelima od karcinoma dojke, poručuju iz Županijske lige protiv raka.