Menu
NOVOSTI

Zašto je važno slušati i voljeti svoje srce

Zato što je srce energetsko središte našeg tijela i vrlo često nam javlja jaaako bitne stvari, poput osjećaja na primjer. A mi ga ponekad poslušamo, a često i ne. I onda srce završi slomljeno, a mi se možemo i razboljeti. I zato je važno slušati srce, i bez obzira na to kažu li vam da ste tipično žensko (jer na kraju krajeva zašto ne bismo bile žene, kad to i jesmo), poslušajte ono što vam srce govori.

Srce vam na primjer može reći da oprostite sebi i drugima, a to je uistinu strašno važno. Tko može živjeti s kamenim srcem, bez obzira na to koliko su vas povrijedili. Kad oprostite, osjetit ćete kao da vam je kamen pao sa srca – jer i jest.

Jedite kvalitetnu hranu, jer loša hrana uništava i srce, a sa slabim srcem teško je živjeti. I zato hranite zdravo svoje srce da biste i vi bile zdrave.

Uživajte u životu pa će i vašem srcu biti lijepo. Nastojte svaki dan priuštiti sebi ono što je vašem srcu drago, bilo to čitanje, plesanje, pjevanje, šetnja, cvijeće…radite ono što volite i osjetit ćete kako vam je puno srce.

Eto, ovo smo napisale za vas – od srca!