Menu
NOVOSTI

Biorevitalizacijska terapija koja potiče prirodne procese regeneracije kože

Instant ljepota bez iglica… PRX-T33 je biorevitalizacijska terapija koja potiče prirodne procese regeneracije kože. Ova inovativna terapija omogućuje trenutno estetsko poboljšanje i duboku hidrataciju bez potrebe za iglama, što je čini bezbolnom i jednostavnom procedurom za pacijente.

Što je PRX-T33 estetski tretman?

PRX-T33 je proizvod na bazi gela koji potiče prirodne procese regeneracije kože bez upotrebe igala. To je jedinstven proizvod koji kombinira učinke vodikovog peroksida (H2O2) i trikloroctene kiseline (TCA) za učinkovitu dermalnu stimulaciju. Proizvod ima visoku koncentraciju TCA (33%) koja potiče proizvodnju kolagena, povećava elastičnost kože, te djeluje protuupalno. Vodikov peroksid ima snažan antiseptički učinak na tretiranu kožu. Kojična kiselina, još jedan sastojak proizvoda, pomaže umiriti kožu, liječiti hiperpigmentaciju i smanjiti upalu.

Tretman je pogodan za muškarce i žene bilo koje dobi u bilo koje doba godine. Tretman traje 10-15 minuta, a pacijenti odmah nakon zahvata mogu nastaviti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Kako djeluje PRX-T33?

PRX-T33 djeluje tako da potiče prirodne procese regeneracije kože. Proizvod se nanosi na kožu specifičnom tehnikom koja omogućuje trenutačno estetsko poboljšanje i dubinsku hidrataciju. Kombinacija H2O2 i TCA u proizvodu omogućuje učinkovitu dermalnu stimulaciju bez perutanja ili deskvamacije nakon tretmana.

Tretman se sastoji od tri koraka: pojačana stimulacija, njegovanje i zaštita te nastavak stimulacije.

Nakon samo jednog tretmana koža će izgledati čvršće i sjajnije!

Kod kuće pacijenti svoju kožu mogu njegovati i štititi hranjivom i hidratantnom kremom koja koži osigurava sve hranjive tvari i sprječava njezino isušivanje. WiQo Smoothing Fluid koristi se za nastavak stimulacije snižavanjem pH vrijednosti kože i prisiljavanjem kože da vrati svoju prirodnu razinu zategnutosti.

Pružite svojoj koži ono najbolje, bez uboda i sa momentalnim učinkom.

Opće indikacije

PRX-T33 tretman je prikladan za različite kožne tipove i dobne skupine:

  • Gubitak čvrstoće kože na licu, vratu i dekolte regiji
  • Poboljšanje tonusa kože

  • Ožiljci
  • Strije
  • Hipotonična koža
  • Opuštena koža
  • Prevencija starenja kože

Tretman je prikladan i za mlađe pacijente, kao što su djeca od 5-12 godina, za liječenje ožiljaka uzrokovanih vodenim kozicama ili impetigom. Pacijenti u dobi od 12 do 25 godina mogu koristiti PRX-T33 kao zamjenu za čišćenje lica kako bi zagladili epidermis i olakšali uklanjanje mitesera i pustula.. Pacijenti od 35-45 godina mogu koristiti PRX-T33 za biorevitalizaciju lica i tijela te za prevenciju starenja kože.

Prednosti PRX-T33 tretmana

PRX-T33 tretman ima nekoliko prednosti u odnosu na druge estetske tretmane. Tretman je bez igle, što ga čini bezbolnim i jednostavnim i za liječnika i za pacijenta. Tretman nije fotosenzibilizirajući, što znači da se može koristiti ljeti. Odmah nakon aplikacije dozvoljene su svakodnevne aktivnosti.

Pridruženi protokoli

Tretman PRX-T33 može se kombinirati s drugim protokolima za postizanje optimalnih rezultata. WiQo P otopina se koristi za čišćenje kože prije upotrebe PRX-T33 i drugih biorevitalizatora, pilinga, lasera i filera. WiQo Smoothing Face Fluid je dermokozmetički proizvod koji sadrži nisku pH glikolnu kiselinu (8%) s uravnoteženom formulom za kožu koja ne zatvara pore. Koristi se za zaglađivanje kože i poticanje dermalne aktivnosti. WiQo Hranjiva i hidratantna krema za lice za suhu kožu hidratizira i hrani kožu koja je konstitucijski manjkava ili izmijenjena godinama i atmosferskim utjecajima.

U kombinaciji s PRP-om

Terapija plazmom bogatom trombocitima (PRP) je tretman koji uključuje korištenje vlastite krvne plazme. Tretman je posljednjih godina postao popularan kao nekirurško rješenje za revitalizaciju. PRP terapija može se kombinirati s PRX-T33 tretmanom za postizanje optimalnih rezultata.

Zaključak

PRX-T33 je napredna biorevitalizacijska terapija bez igle koja potiče prirodne procese regeneracije kože. Tretman je prikladan za različite kožne probleme i dobne skupine te ima nekoliko prednosti u odnosu na ostale estetske tretmane. Tretman je bezbolan i može se kombinirati s drugim protokolima za postizanje optimalnih rezultata, tu prvenstveno ističemo regeneraciju kože PRP metodom!. U vrlo kratkom roku može se postići efekt zatezanja kože, kompletno osvježavanje te smanjenje bora.

dr Lucija Goluža Zebec

CIJENA TRETMANA
Za najbolji efekt preporuča se 5 tretmana. Cijena jednog tretmana je 100,00 € (753,45 kn).