Menu
MENOPAUZA / NOVOSTI

Hidrolat kadulje: Prirodni saveznik u borbi protiv simptoma menopauze i kožnih problema

Hidrolat kadulje nije samo još jedan u nizu prirodnih proizvoda. Svojim jedinstvenim okusom, mirisom i bogatim kemijskim sastavom, ovaj hidrolat ističe se svojim snažnim terapeutskim svojstvima. Ako tražite prirodno rješenje za razne tegobe, od kožnih problema do simptoma menopauze, hidrolat kadulje mogao bi biti vaš novi najbolji prijatelj.

Zašto je hidrolat kadulje poseban?

Kadulja je poznata po svojoj bogatoj paleti od preko 60 različitih spojeva i supstancija koje sinergijski djeluju i pružaju širok spektar djelovanja. Ova biljka možda najviše dolazi do izražaja upravo u obliku hidrolata, čija se djelotvornost lako može iskusiti.

Dermatološko djelovanje: Hidrolat kadulje snažno djeluje na upalne procese u koži, umiruje je i smanjuje svrbež. Zahvaljujući svojim protuupalnim, antivirusnim i antibakterijskim svojstvima, pomaže kod raznih kožnih tegoba poput ekcema, akni, herpesa i uboda insekata.

Zaštita kože i anti-age učinak: Stvaranjem zaštitnog sloja na koži, hidrolat kadulje štiti od vanjskih utjecaja, zateže kožu i smanjuje bore, dajući koži mladolik izgled.

Stimulator limfe: Kao izvrstan stimulator limfe, hidrolat kadulje pomaže u neutralizaciji bakterija, virusa i toksina koji se nakupljaju u limfnim čvorovima.

Lipolitičko djelovanje: Hidrolat kadulje ima i lipolitičko djelovanje, što znači da pomaže u borbi protiv celulita topivši masno tkivo.

Primjena hidrolata kadulje

Hidrolat Kadulja BIO 200 ml Florihana

Hidrolat kadulje može se nanositi raspršivačem ili vatom na ciljani dio kože nekoliko puta dnevno. Osim što pomlađuje kožu i stimulira cirkulaciju, djeluje protiv akni, jača venski sustav, ublažava simptome herpesa zostera i ubrzava zacjeljivanje rana.

Djelovanje na usnu šupljinu i hormonalno djelovanje26

Kadulja je poznata po svojim blagotvornim učincima na usnu šupljinu, uključujući ublažavanje zubobolje i upale grla. Također, spojevi u kadulji imaju djelovanje slično estrogenu, što je čini korisnom u regulaciji ženskih hormonalnih poremećaja, posebno tijekom menopauze.

Hidrolat kadulje u službi ženskog zdravlja

Menopauza je prirodni dio života svake žene, a hidrolat kadulje može biti dragocjen saveznik u ublažavanju njenih simptoma. Bilo da se radi o pojačanom znojenju, valovima vrućine ili menstrualnim grčevima, hidrolat kadulje nudi prirodno rješenje za olakšanje ovih i mnogih drugih tegoba.

Hidrolat kadulje predstavlja višenamjenski prirodni proizvod koji može značajno doprinijeti vašem zdravlju i dobrobiti. Bilo da ga koristite za kožu, usnu šupljinu ili kao podršku tijekom menopauze, hidrolat kadulje je prirodni izbor koji vrijedi istražiti!

Hidrolat Kadulja BIO 1000 ml Florihana