Menu
NOVOSTI

Idemo u jesensko čišćenje ormara i bolji život!

S vama ćemo danas podijeliti popis stvari kojih biste se mogli slobodno riješiti u ovoj fazi života. I ne, ovo nije jedan od onih popisa od kojih ćete se osjećati staro…ovo je popis koji će vam uistinu olakšati život!

Stoga pripremite vreće za smeće i spremite se za praktičniji, lakši život:

Cipele od kojih nas bole stopala – dovoljno smo rekli, zar ne? Ako vas stopala bole od određene obuće, ako vam stvaraju žuljeve i nelagodu, ako znate da u njima ne biste mogli prohodati niti dvadesetak minuta bez većih tegoba, prodajte ih, ili, u krajnjem slučaju, bacite. Takva obuća vam ne treba u životu!

Grudnjaci koji nam više ne pristaju – grudnjaci su važni za naš izgled, ali ako nas neki grudnjak steže ili reže, jesmo li zaista sretni s tom modnom katastrofom? Najpametnije je odlučiti se za udobno donje rublje, ali koje još uvijek laska našem tijelu. Stoga ako vam neki grudnjak više ne pristaje, riješite ga se i stvorite prostora za novi, udobniji model.

Šminka kojoj je prošao rok – da, istina je, čak i šminka ima rok trajanja, a ako pomno pogledate kutijice, pronaći ćete oznake za mjesece koliko proizvod traje nakon otvaranja. Često je to period od 12 do 24 mjeseca. Od toga maskara traje najkraće, 3-6 mjeseci, a olovke za oči i usne najduže – čak pet godina.

Traperice iz mladih dana – ne, nikada više nećemo ući u njih, a kada bi nam to i pošlo za rukom, bismo li zaista bili zadovoljni takvim izgledom danas? Riješite se traperica koje više ne ocrtavaju vašu osobnost niti vašu liniju.

Jeftine gumice za kosu – ako te gumice čupaju vašu kosu, nemojte se više mučiti s njima. U menopauzi naša kosa zna biti slabija i češće ispadati, zar zaista želite problem radi uštede od par kuna? Vjerujte nam, uložite u kvalitetan proizvod i s kosom nećete imati dodatnih problema.

Stari parfemi – parfemima ne ističe rok, ali njihov miris se s godinama može mijenjati. Prođite kroz svoju kolekciju parfema i odlučite koji vam se još uvijek sviđaju, a koje više ne možete niti primirisati. Ako vam neki parfem ne miriše kao što je nekada mirisao, a pogotovo ako miriše čudno, vrijeme je da ga se riješite.

Pribor napuštenih hobija – nema sramote u povremenom isprobavanju novog hobija, ali ako shvatite da je sav taj pribor netaknut više od godinu dana, možda je vrijeme da se pozdravite s njim i darujete ga nekome tko će imati koristi od njega.

Eto, svih ovih nepotrebnih stvari što zatrpavaju naš dom i naš život lako se možemo riješiti, pa zašto ne bismo počeli odmah? J