Menu
NOVOSTI

L’Occitane slavi rođendan i daje 15% popusta

L’Occitane je visokokvalitetni brend prirodne francuske kozmetike. Njegovo putovanje je započelo na provansalskoj tržnici prije više od 40 godina kada je osnivač brenda, tada 23-godišnji Oliver Baussan, počeo destilirati eterična ulja, a prvo na listi bilo je ulje ružmarina.

Od tada, ljubav prema uporabi, ali i očuvanju biljaka počela je svakoga dana sve više rasti, a danas je brend prepoznatljiva žuta oaza neodoljivih mirisa i raskošnih tekstura obogaćenih najboljim sastojcima iz prirode. Žuta boja je boja L’Occitanea, ona slavi toplinu provansalskog sunca te toplinu i dobrodošlicu ove neponovljive regije.

L’Occitane uvijek nastoji pomicati granice – inovacija, truda, razvitka, humanitarnosti i napretka.Njegovi zaposlenici su iznimno predani kontinuiranom istraživanju onog najboljeg iz prirode i stvaranju
učinkovitih formula za dobrobit ljudi i našega planeta.

Koliko je L’Occitane vjeran svojim načelima pokazuje i činjenica što je ovu izazovnu godinu započeo donacijom krema za ruke bolničkom osoblju u Hrvatskoj. Nedavno su njegovi zaposlenici završili humanitarnu utrku Race For Vision kojom su prikupljali sredstva za posebno osjetljivu skupnu – slijepe i slabovidne osobe, temeljem čega je L’Occitane Zaklada donirala 300.000 € neprofitnim organizacijama za očuvanje vida.

Već u listopadu započinje i „L’OCCITANE za Dalmaciju“ – pošumljavanje dijelova Dalmacije stradalih u požaru u okviru nagrađivane kampanje Boranka (organizator: Savez izviđača Hrvatske), još jedan doprinos očuvanju biološke raznolikosti.
L’Occitane proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih, preko neodoljivog mirisa do predivno nježnog dodira na koži.

Stoga je ova godina i za brend i za kupce bila pomalo izazovna, no strogim pridržavanjem mjera sigurnosti provansalsko putovanje se nastavlja. U svim L’Occitane trgovinama provedene su najviše mjere zaštite, a estetske savjetnice naučile su nove tehnike prezentiranja tekstura, mirisa i učinkovitosti proizvoda.

Lijepe trenutke i obljetnice treba propisno proslaviti pa je L’Occitane povodom svog rođendana pripremio vesele vijesti – od 15. 10. do 21. 10. 2020. pronađite omiljene žute proizvode na popustu od 15 % i razmazite svoju kožu kao nikada do sada.

Odlične stvari dolaze u žutoj boji, pa ćete među odabranim žutim proizvodima naći poznatu Božanstvenu kolekciju za njegu lica, Bademovo ulje i shake za tuširanje, Booster za noćnu njegu lica pun žutih mjehurića smilja, Višenamjenski balzam za cijelu obitelj Petit Remedy, i brojne druge prodajne hitove.

Uz svaku kupnju u trgovinama ili webshopu čeka vas prikladan slavljenički poklon – od omiljene kremice za ruke do raskošnog seta.

Više informacija pronađite na društvenim mrežama Instagram: @loccitane_hr i Facebook:
@LOccitaneHrvatska), te na web stranici www.loccitane.hr