Menu
NOVOSTI

Tjedni horoskop – stiže sklad u ljubavnim odnosima

U ponedjeljak, 06.05. pažljivi Merkur predaje svoje mjesto usporenom Biku poboljšavajući Vašu sposobnost komunikacije. Ako želite iskusiti dobre trenutke ovoga mjeseca, morate usporiti te dobro razmisliti o svakoj odluci. Vjerujte svome tijelu te slušajte intuiciju prije donošenja važnih odluka.

Ako se pri impulzivnoj odluci niste osigurali, Saturn bi u utorak mogao iglom probiti Vaš balon pun pozitivnosti. Nemojte se kriviti zbog naglog povratka na Zemlju nego izvucite lekciju iz neugodnog događaja. Savršenstvo kao cilj je gubitak vremena. Ako se nađete u situaciji gdje biste trebali donijeti rizičnu odluku u koju niste uvjereni odustanite od nje. Kreativnost Vam je izražena ovoga tjedna – iskoristite to.

U četvrtak, zahvaljujući Veneri i Jupiteru, očekujte sklad u ljubavnim odnosima. Pokažite majkama koliko ih cijenite ove Nedjelje.  Zbog Jupiterove filozofije „prvo skoči pa kaži hop“ , koji je ovaj četvrtak u Strijelcu, ljubavni plamen bi se mogao ubrzano širiti. Ovo je odličan tjedan da preinačite svakodnevne načine upoznavanja i spojeva u nešto novo i nekonvencionalno. U slučaju da trebate ozbiljnije porazgovarati s boljom polovicom jasni i glasni Jupiter u kombinaciji s uglađenom Venerom će Vam pomoći da čak i najteže teme prebrodite jasno i konstruktivno.

Izvor:  https://astrostyle.com/