Menu
ZDRAVLJE

Dodatak prehrani s kolagenom? O,da!

Kolagen je vrsta bjelančevine te  jedan od gradivnih elemenata našeg tijela. Njegova najpoznatija uloga je osiguravanje elastičnosti kože, ali ima i drugih funkcija. Primjerice, održava fleksibilnost zglobova, pomaže u zgrušavanju krvi, održava kosu i nokte zdravima.

No, loša vijest je što se starenjem smanjuje razina kolagena u tijelu. Koža nam postaje suha, ispucala, a ne prolaze bolje ni nokti i kosa.

Srećom, tu na scenu stupaju dodatci prehrani koji sadrže kolagen. Kolagen Shot doduše ne sadrži samo kolagen, već i hijaluronsku kiselinu, vitamin C, biotin, cink i MSM.

Tko može uzimati Kolagen shot?

Kolagen shot je namijenjen za osobe starije od 20. godina. Tada se počinje smanjivati zaliha vlastitog kolagena u tijelu. Po podacima istraživanja, naš organizam nakon 20. godine života, svake godine proizvede 1,5% manje kolagena. Primjeren i za tinejdžere s problematičnom kožom sklonom aknama.

Zašto je Kolagen shot učinkovitiji od drugih dodataka prehrani na bazi kolagena?

Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekule je 1,5 puta bolje iskoristiva u usporedbi s goveđim i svinjskim kolagenom, osim toga dodaci prehrani u tekućem obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama. U usporedbi s drugim super koncentriranim nutrikozmetičkim proizvodima koji sadrže kolagen je Kolagen shot odličnog okusa, bez šećera i masnoća.

Jedini je tekući dodatak prehrani s kolagenom koji sadrži MSM, koji podupire sintezu kolagena i keratina – bitni za očuvanje mladolike kože, zdrave kose i jakih noktiju.

Kolagen shot ne sadrži gluten, laktozu, šećer niti genetski modificirane organizme (GMO).

Kupite Kolagen shot.