Menu
NOVOSTI

PREPORUKA | Jay Shetty otkriva kako pronaći, zadržati i pustiti ljubav

Ljubavne veze vas još uvijek zbunjuju? Tražite duboku i trajnu ljubav? Bol od prekida još uvijek traje? Što znači istinski voljeti? Jay Shetty – bivši redovnik, voditelj popularnog podcasta i autor bestselera New York Timesa Razmišljaj kao redovnik – spojio je drevnu mudrost i najnoviju znanost i napisao nezaobilazan vodič za svaku fazu romanse.

Većinu nas nitko ne uči kako voljeti pa vještine i znanja potrebne za dobru vezu crpimo tek iz romantičnih filmova i popularne kulture. Umjesto da o ljubavi govori kao o eteričnom konceptu ili zbirci klišeja, Jay Shetty nudi konkretne korake koji će nam pomoći da razvijemo potrebne vještine kako bismo prakticirali i njegovali ljubav bolje nego ikad dosad. On s nama dijeli uvide o tome kako pobijediti ili izgubiti zajedno, kako definirati ljubav i zašto se prekid ne događa odjednom. Nadahnuta vedskom mudrošću i potkrijepljena suvremenim znanstvenim istraživanjima knjiga razlaže cijeli proces veze; od prvih spojeva preko zajedničkog suživota pa sve do prekida i novog početka te nam pokazuje kako izbjeći lažna obećanja i neispunjavajuće partnere.

Shetty nam nudi osam zlatnih pravila pomoću kojih možemo voljeti sebe, svog partnera i svijet bolje nego što smo ikada mogli zamisliti.

Ovu izvanrednu knjigu možete kupiti kod Planetopija