Menu
MENOPAUZA / ŽIVOTNI STIL

Recenzija | Kako mi je B•Dynamic spasio ljeto

Kao urednica prepopularnog portala Pričaj mi o tome ovu zimu i proljeće provela sam trčeći na sve strane, pokušavajući kao i većina žena balansirati između obiteljskih i poslovnih obaveza. Rezultat je bio, kao što to često biva – sve uspješniji portal i poprilično zadovoljna obitelj, te naravno potpuno smoždena ja.

Stiže u tome ljeto, a ja premorena i nikako se odmoriti, niti na mom omiljenom otoku, s kojeg naravno mogu raditi online (što ne doprinosi odmoru, kao što svi znamo, ali i dalje to uporno radimo).

Pa kao urednica portala kojemu je glavni cilj i zadaća između ostalog poučiti i savjetovati žene kako da se odmore u ovim napornim vremenima, krenem isprobavati sve i svašta. Prvo sam se posavjetovala s prijateljicom farmaceutkinjom, koja me je uputila na raznovrsne pripravke. Uz to je naravno išla i prezdrava prehrana s puno ljetnog voća i povrća; plivanje, joga, šetanje….

A umor se gomila i ne prolazi…

U to se jave cure iz Bioandina koje već duže vrijeme osmišljavaju izvrsne dodatke prehrani baš za nas žene. Početkom ljeta Bioandina je predstavila svoj najnoviji proizvod B•Dynamic – premium dodatak prehrani s ekstraktom korijena crne mace, ploda camu camu te sjemenki guarane, L-citrulin DL-malatom, vitaminima B skupine, vitaminom D, kromom i željezom. U bočici su kapsule koje doprinose normalnom metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

Ne znaš što je bolje – kombinacija sjajnih biljaka, vitamina i minerala ili to što je smještena u dvije male kapsule koje jednostavno progutaš uz obrok ili čašu vode.

Da ne dužim – ljeto je spašeno, ostale su mi još dvije kapsule, a kad se sjetim kakva me jesen čeka, idem hitno po novu bočicu!

Mila