Menu
NOVOSTI

Saznajte koji su najbolji pokloni za vašu kožu ovog Božića

Nipošto ne zaboravite svoju  kožu ovog Božića i pružite joj najbolju moguću njegu.  Iz L’ADRIE preproučuju njihove proizvode. Zašto? Saznajte u nastavku teksta.

Tim L’ADRIA nada se da ćete dašak sreće i veselja pronaći i u njihovim posebnim HOLIDAY poklon paketima po primamljivim cijenama, koji su svojevrstan nastavak na uspješnu BLACK FRIDAY akciju.

Zvijezde ponude su L’ADRIA poklon kutije: Ultimate SEAcret, Flawless SEAcret i Eternal SEAcret, svaka prilagođena određenim željama i potrebama osobne rutine njege kože.

Najveći popust (čak 30%!) krije L’ADRIA Ultimate SEAcret, prekrasna posebno dizajnirana poklon kutija koja ujedinjuje sve L’ADRIA proizvode za ultimativnu i sveobuhvatnu njegu lica. Ona nije idealna samo za ljubiteljice kozmetike ili brenda
L’ADRIA, već i za one koji žele neodoljivi osjećaj regeneracije i revitalizacije kože pomoću sastojaka iz morskih dubina. Slijede ju Flawless SEAcret te Eternal SEAcret, poklon kutije s tri jedinstvena seruma i Regenerative ili Eye cream, ovisno o tome što vam u rutini njege kože nedostaje. Obje vas čekaju na 25% popusta.

Ipak, kupcima će vjerojatno biti najzanimljiviji L’ADRIA HOLIDAY DUO paketi!
Riječ je o poklon paketima koji donose najpopularnije kombinacije proizvoda, a tokom cijelih blagdana nalazit će se na 20% popusta. HYDRA BOOST DUO spaja Instant Revitalizing serum i Regenerative cream, pružajući dubinsku hidrataciju kože koja će vas spasiti od zimske hladnoće i neugodne dehidracije.

CREAM DUO birat će zaljubljenice u baznu njegu kože jer se sastoji od Regenerative cream i Eye cream, osnovnih krema za lice i okoloočno područje koje umiruju, hidriraju i obnavljaju kožu. Posljednji, ali nipošto manje atraktivan, ANTI-AGE DUO nepobjediva je kombinaciju za mladoliki i svježi izgled, kojemu doprinose Regenerative cream i Rejuvenating oil.

Iz L’ADRIE napominju da s obzirom na novonastalu situaciju koja je svakako otežala i božićni shopping, možete bezbrižno
naručiti L’ADRIA poklon-pakete iz sigurnosti vašega doma.

Paketi sigurno stižu na vašu adresu u roku od tri radna dana uz besplatnu dostavu kao dodatan razlog za uživanje u čitavom L’ADRIA blagdanskom iskustvu.

Izvor: ladria.eu
Foto: Unsplash/L’Adria